Αρχική Σελίδα

EPM (Wuxi) New Materials Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα EPM (Wuxi) New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EPM (Wuxi) New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EPM (Wuxi) New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EPM (Wuxi) New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EPM (Wuxi) New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5

EPM (Wuxi) New Materials Co., Ltd.

Co. υλικών EPM (Wuxi) η νέα, ΕΠΕ, που βρέθηκε σε Wuxi, Κίνα οργανώθηκε από μερικούς επιδιώκοντας νέους που έχουν το ίδιο όνειρο για να προσφέρουν την πείρα, τις υπηρεσίες και τα ποιοτικά προϊόντα μας στους σφαιρικούς αγοραστές και να κάνουν εν τω μεταξύ μας δικοί το φωτεινό μέλλον μέσω των αδιάλειπτων προσπαθειών.
Προήλθαμε από τις διαφορετικές περιοχές, κάθε μια από μας έχει περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στις πωλήσεις, την πρόσβαση, την κατασκευή και την τεχνολογία. Εστιάσαμε στην παραγωγή και τις εμπορικές συναλλαγές των ακολουθιών,
1. Πολυεστέρας και νάυλον υφάσματα σκοινιού ροδών για τις εφαρμογές άνοιξη ροδών, μανικών και αέρα, και πρώτης τάξεως και Ψ κατηγορίας.
2. Βυθισμένα EN υφάσματα EP EE PP NN/για τις λαστιχένιες ζώνες μεταφορέων, και greige υφάσματα (ή μετά από τη θερμαμένη και ντυμένη διαδικασία) για τις ελαφριές ζώνες μεταφορέων PVC/PE/TPU.
3. Τεχνικά προσαρμοσμένα υφάσματα, όπως η μεμβράνη, το πλέγμα, chafer, monofilament το ύφασμα, το ύφασμα σκαφών της γραμμής, το ύφασμα κιγκλιδωμάτων ανελκυστήρων και άλλα.
4. Νάυλον 6 νάυλον βιομηχανικό νήμα 66, λευκό και ναρκωτικές ουσίες PET που βάφονται, στριμμένος, τυλιγμένος και η κόλλα ενεργοποιημένος.
5. HDPE, LDPE και LLDPE κόκκοι με τους διαφορετικούς βαθμούς.
6. Οι σειρές λάστιχου που διαμορφώνουν τις μηχανές, συμπεριλαμβανομένης της φορμάροντας μηχανής θείωσης, σκουπίζουν τη φορμάροντας μηχανή συμπίεσης με ηλεκτρική σκούπα, κενή συμπίεση που διαμορφώνει τη μηχανή και άλλες προσαρμοσμένες μηχανές.
7. Ελαφριά ζώνη μεταφορέων PE TPU PVC και άλλες προσαρμοσμένες ζώνες.
8. Ζώνες μεταφορέων

9. Φυσικές κουρτίνες φιαγμένες από μπαμπού, κάνναβη, βαμβάκι.
Οι προμηθευτές που επιλέξαμε και συνεργαστήκαμε έχουν απασχοληθεί για πολλά χρόνια και κερδίζουν ήδη στις καλές φήμες στην αγορά. Είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε τις καλύτερες επιλογές για τους στην εγχώρια αγορά και διεθνείς πελάτες.
Εργαστείτε μαζί για να δημιουργήσετε κάτι νέο, θα σας παρουσιάσουμε μοναδικότητά μας!

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : EPM

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ιδρύθηκε Έτος : 2018

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

υπηρεσία της εταιρίας

Co. υλικών EPM (Wuxi) η νέα, ΕΠΕ, που εντόπισε στη βιομηχανική ζώνη Hudai Wuxi, εξετάζει κυρίως τις πωλήσεις των νέων ενεργειακών υλικών, των υφαντικών υλικών, των πλαστικών προϊόντων, των λαστιχένιων προϊόντων, των χημικών ινών και άλλες. Εστιάζουμε στην εισαγωγή και την εξαγωγή αυτοδιαχειριστικού και ως πράκτορα για όλα τα είδη αγαθών και τεχνολογίας. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των καλύτερων επιλογών για τους εσωτερικούς και διεθνείς χρήστες μέσω της πείρας μας, την υπηρεσία μεταπωλήσεων και τις αδιάλειπτες προσπάθειες.

 

Κίνα EPM (Wuxi) New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ομάδα επιχείρησης

Co. υλικών EPM (Wuxi) η νέα, ΕΠΕ, οργανώθηκε από μερικούς επιδιώκοντας νέους που έχουν το ίδιο όνειρο για να προσφέρουν την πείρα, τις υπηρεσίες και τα ποιοτικά προϊόντα μας στους σφαιρικούς αγοραστές και να κάνουν εν τω μεταξύ μας δικοί το φωτεινό μέλλον μέσω των αδιάλειπτων προσπαθειών.
Προήλθαμε από τις διαφορετικές περιοχές, κάθε μια από μας έχει περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στις πωλήσεις, την πρόσβαση, την κατασκευή και την τεχνολογία.

Είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα περισσότερα κατάλληλα προϊόντα με την καλύτερη υπηρεσία.

Μας εμπιστευθείτε, μας επιλέξτε, θα έχετε μια ειδικά ικανοποιώντας εμπειρία!

Κίνα EPM (Wuxi) New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.2, Cuizhu Rd., βιομηχανική ζώνη Hudai, περιοχή Binhu, Wuxi, 214161, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:No.2, Cuizhu Rd., βιομηχανική ζώνη Hudai, περιοχή Binhu, Wuxi, 214161, Κίνα